Tarieven 2020

Stichting Sinterklaas Noordoost Frysland
Stichting Sinterklaas Noordoost Frysland

Live beeld bellen met de Sint


In deze moeilijke periode van Corona is het bijna niet mogelijk voor de Sint met zijn Pieten om persoonlijk langs te komen bij de kinderen thuis. De Sint heeft samen met de Pieten lang nagedacht om toch contact te kunnen leggen met de kinderen. Vanuit zijn werkkamer zal de Sint met zijn Pieten de kinderen live te woord staan via beeld bellen. Tijdens het beeldbellen wordt er uiteraard ook gezongen samen met de kinderen. Het grote boek wordt dit jaar niet vergeten. Wat zou er toch in staan over de kinderen ( deze informatie wordt door u aangeleverd ). De afsluiting zal dan ook zijn de cadeautjes. “Maar hoe gaan we dat nu doen dan ?” zal de Sint tegen de kinderen zeggen. Uiteraard heeft de regelpiet dit allemaal geregeld. Zo rijd de Sint dit jaar uw huisje niet voorbij

Het beeldbellen met de Sint zal zo ongeveer 10 á 15 minuten duren ( dit is voor max. 3 kinderen ). De techniek Piet zal via ZOOM een link toesturen om verbinding te maken met de werkkamer van de Sint.

De kosten voor het beeldbellen met de Sint zijn € 20,00 en dienen vooraf te worden voldaan door middel betaalverzoek. Na betaling zult ook een ZOOM uitnodiging ontvangen voor het afgesproken tijdstip.

Ongeveer 5 dagen voor het beeldbellen met de Sint ontvangen wij graag informatie over de aanwezige kinderen zodat wij dit kunnen verwerken in het grote boek van de Sint. Ook afspraken over hoe om te gaan met de cadeautjes worden dan besproken.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om gebruik te maken van boven genoemde beeldbellen met de Sint en zijn Pieten. Nog contact op met ons voor de verdere invulling van het beeldbellen met de Sint voor bedrijven.

Beschikbare data :

Za 5 Dec : 14:00 - 20:00

Stuur dan een mail naar sintnof@gmail.com of info@sintnof.nl en vraag wat er nog beschikbaar is !!!